Veldhuis Media is een modern grafimediabedrijf en dé specialist op het gebied van full colour producties.

De aanlevering van goed materiaal bepaalt de betrouwbaarheid van onze gezamenlijk gemaakte afspraken, voor zowel kwaliteit als leverbetrouwbaarheid van jouw drukwerk.

Bestanden aanleveren Veldhuis Media Portal

Bij voorkeur ontvangen wij kant en klare hoge resolutie PDF-bestanden via de Veldhuis Media Portal. Een eenvoudig online systeem waarin je jouw drukklare PDF kunt uploaden in de order die voor je klaar staat.

Inloggen Portal
Instructies

Aanleveren adresbestanden

Voor een juiste en tevens tijdige verwerking van je order dienen adresbestanden gelijktijdig aangeleverd te worden met de drukgerede bestanden. In dit document lees je waaraan de bestanden moeten voldoen.

Upload adressen
Instructies

PDF export instellingen downloaden

Via onderstaande links kun je een pakket van profielen en export instellingen downloaden. In het bijgevoegde LEESMIJ bestand, staat een korte instructie voor installatie en gebruik.


Instructies

Instructies

Bestanden aanleveren

Wanneer je je hoge resolutie PDF-bestanden via de Veldhuis Media Portal in je order upload, krijg je online je proeven te zien. Deze kunnen alleen door jou direct goed- of afgekeurd worden.
In de portal kun je een bladerproef bekijken waarin je alles kunt controleren. Je kunt vergroten, aflopend beeld controleren en desgewenst een PDF softproof downloaden.
Tenslotte kun je de pagina's per stuk, of allemaal tegelijk. goed- of afkeuren.
Na goedkeuren gaan ze direct de workflow in.

Open hier een instructievideo (4 min).

In deze video word in het kort beschreven hoe je je bestanden upload, bekijkt en goedkeurt.

Mocht je nog problemen ondervinden bij het maken van deze bestanden, neem dan contact op met je ordermanager.

Inloggen Portal Contact opnemen

Aanleveren adresbestanden

Veldhuis Media aanleverinstructies voor adresbestanden en bijlagen (PDF)

Voor een juiste en tevens tijdige verwerking van jouw order dienen adresbestanden gelijktijdig aangeleverd te worden met de drukgerede bestanden. In dit document lees je waaraan de bestanden moeten voldoen.

Wanneer je een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de Adressen Upload server hebt gekregen, kun je hieronder inloggen op de webinterface van deze server.

Upload adressen

PDF export instellingen voor het produceren van een drukgerede PDF

Via onderstaande links kun je een pakket van profielen en export instellingen downloaden. In het bijgevoegde LEESMIJ bestand, staat een korte instructie voor installatie en gebruik.

In enkele minuten ben je klaar om vanuit Indesign of Affinity Publisher een drukgerede PDF voor onze workflow te produceren. Dit pakket bevat alleen de profielen voor Vellenoffset.

PDF export instellingen voor:

  • High-Tech Offset
  • Snelle productie
  • Vast contactpersoon