Veldhuis Media is een modern grafimediabedrijf en dé specialist op het gebied van full colour producties.

Veldhuis Media en het milieu


We kiezen voor producten waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

We drukken niet alleen efficiënt, maar ook milieuvriendelijk. Zo beschikken wij over een inktpompensysteem, dat het milieu op jaarbasis letterlijk een hele afvalberg aan lege inktblikken bespaart. Het zijn uitsluitend inkten op basis van plantaardige olie.

Binnen het drukproces wordt er geen schadelijke IPA (isoprophyl alcohol) toegepast, maar drukken we zoals dat heet 'alcoholvrij'. De gebruikte drukplaten worden zonder zware chemie geproduceerd en onze persen draaien volledig op groene stroom. 

Onze seallijnen maken gebruik van Biobased sealfolie. Deze folie is 100% recyclebaar en gemaakt uit suikerriet. Als de folie gedeponeerd wordt bij het plastic afval, kan het materiaal volledig worden hergebruikt. 

Inmiddels hebben wij alle verlichting in het pand vervangen en wordt het gehele bedrijf verlicht met LED verlichting. Onze grote afvalstromen worden 100% gerecycled.

Tot slot vinden we het belangrijk om bedrijvenambassadeur te zijn voor Oxfam Novib. Hierdoor kunnen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinanciering voor het eerst werken aan een zelfstandig en kansrijk bestaan. Op deze manier sparen en zorgen we voor mens en milieu.


  • High-Tech Offset
  • Snelle productie
  • Vast contactpersoon